Главная » 2021 » Травень » 7 » «Квіти пам’яті »
12:30
«Квіти пам’яті »

Ми думаєм про вас , хто не вернувся з битви,

Ми думаєм про вас, хто нині ще живий.                       

Ми будемо за вас свій отчий край любити

І на землі своїй лишати добрий слід.

День Пам’яті і примирення, День перемоги для всіх – особливі дні. Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну.

З  метою гідного вшанування подвигу Українського народу, його видатного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції в Другій світовій війні, вираз поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, військових злочинів, депортацій і злочинів проти людяності, здійснених в роки війни, учасники команди « Хортиця» військово-патріотичної гри «Джура» ( « Сокіл» ) Костянтинівського ЗЗСО № 16 поклали квіти до меморіальної дошки Пономарьова О.О. , вшанували пам`ять героїв, чиї імена назавжди залишаться у пам`яті наступних поколінь  біля  меморіалу героя Радянського Союзу  Носулі Н.В. ,  відвідали братську могилу воїнів, які віддали своє життя за краще майбутнє, за щасливу долю своїх нащадків.

 Пам’ятаємо тих, хто загинув у роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю у боротьбі за правду, справедливість, свободу!

Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати! Ні – війні! Нехай буде Мир!

                                  Педагог-організатор Морозова Тетяна Володимирівна

 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 165 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]