Главная » 2019 » Листопад » 21 » Лінійка реквієм «Воїнам АТО присвячується»
18:40
Лінійка реквієм «Воїнам АТО присвячується»

Гідність — це поняття моральної свідомості, яке виражає уявлення про цінність всякої людини, як моральної особистості, а також категорія етики, що означає особливе моральне ставлення людини до самої себе і ставлення до неї з боку суспільства, в якому визнається цінність особистості. Поняття гідності вживається у законодавствах численних країн та у міжнародному праві.

З нагоди Дня Гідності і Свободи 21 листопада в Костянтинівському ЗЗСО № 16 відбулися заходи присвячені Дню Гідності і Свободі.

Мета: сприяти усвідомленню учнями понять «гідність», «людська гідність», «особиста гідність», значимості гідної поведінки, прагнення до особистісного зростання для життєвого благополуччя. Навчити учнів ідентифікувати почуття власної гідності; дати можливість відчути вагомість своїх переконань та життєвих цінностей; сприяти формуванню навичок впевненої поведінки та усвідомленого бажання до змін; актуалізувати особистісний потенціал учасників для самовдосконалення, саморозвитку; показати шляхи особистісного зростання.

Для учнів 1-4 та 5-11 класів відбувся лінійка реквієм «Воїнам АТО присвячується», на якому був присутній старший солдат Костянтинівського військкомату Василій Лавров. Він привітав учнів зі святом, розповів про ключові для незалежності України події: революцію на Гранті, Помаранчеву революцію та революцію Гідності. Присутні із зацікавленістю слухати розповідь людини, яка на власному досвіді довела, що захищати та обороняти Україну – це гідно прожити життя! Ведучі заходу нагадали хронологію подій листопада 2013 року, декламували вірші про відданість своїй рідній землі, розповіли історії з життя героїв Небесної сотні С. Бондарева, В. Наумова, І. Пантелєєва та Д. Чернявського та хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих за шість років війни.

Проведення заходу сприяло згуртуванню та вихованню у учнів почуття гідності, свободи та єдності.

Педагог-організатор Носікова А.Ю.

Категория: Новини школи | Просмотров: 219 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]