Главная » 2019 » Червень » 5 » «Літо- це маленьке життя!»
14:09
«Літо- це маленьке життя!»

Діти Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №16, які відпочивають у таборі «Веселий вулик», були запрошені Костянтинівською міською бібліотекою до парку відпочинку ім.Т.Г.Шевченко.

Мета: - навчити дітей бути толерантними один до одного; розвивати спортивні навички; виховувати любов до природи та рідного краю.

По прибуттю в парк діти каталися на гойдалках. Працівники бібліотеки запропонували вихованцям табору квест-гру з 11станцій : база даних, ноги від землі, озеро пам’яті, гора вітру, зібрати докази, кінець комедії, модний шопінг, далекий шлях, засекреченою тропою, випробування, гора відваги.

Дітей поділили на дві команди, та вони вирушили в чарівні мандри загадковою країною. Всі діти проявили свої знання на практиці, та отримали велике задоволення. Вихованці допомагали один одному, та дуже цікаво разом з вихователями провели свій час.

Працівники бібліотеки запропонували вихованцям табору квест-гру з 11станцій : база даних, ноги від землі, озеро пам’яті, гора вітру, зібрати докази, кінець комедії, модний шопінг, далекий шлях, засекреченою тропою, випробування, гора відваги.

Дітей поділили на дві команди, та вони вирушили в чарівні мандри загадковою країною. Всі діти проявили свої знання на практиці, та отримали велике задоволення. Вихованці допомагали один одному, та дуже цікаво разом з вихователями провели свій час. Всі діти проявили свої знання на практиці, та отримали велике задоволення. Вихованці допомагали один одному, та дуже цікаво разом з вихователями провели свій час.

Категория: Новини школи | Просмотров: 284 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]