Главная » 2021 » Грудень » 9 » Майбутнє твориться сьогодні
10:53
Майбутнє твориться сьогодні

           9 грудня 2021 року в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 Костянтинівської міської ради в Донецькій області  з нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби з корупцією класна керівниця 7-Б класу провела годину спілкування «Майбутнє твориться сьогодні».

        Мета заходу – підвищення обізнаності здобувачів освіти з причинами, видами, проявами, наслідками корупції як негативного соціально-правового явища, формування вмінь та навичок протидії корупції, популяризації доброчесного способу життя.

      В ході дискусії семикласники визначили види корупційних діянь та їх ознаки,  наводили власні приклади. Класна керівниця роз'яснила причини  боротьби з корупцією та наголосила на наслідках корупційних схем для добробуту України.

          Підбиваючи підсумки уроку семикласники з задоволенням пограли в онлайн-гру «(Не)підкупність», в ході якої учні мали змогу оцінити свій рівень доброчесності у запропонованих життєвих ситуаціях. Здобувачі освіти охоче висловлювали думки стосовно кожного випадку та давали поради як обрати антикорупційне рішення для  знешкодження та запобігання виникнення таких проявів.

        Важливим аспектом в напрямку боротьби проти корупції є вплив на рівень свідомості та навчання молоді, зокрема необхідно навчати здобувачів освіти правильно виконувати не тільки свої обов’язки, але й заявляти про свої права.

 

Класна керівниця 7-Б класу                                                           Юлія  Бурлачук

Категория: Новини школи | Просмотров: 116 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]