Главная » 2021 » Лютий » 14 » « Майбутня професія  - військовий»
21:33
« Майбутня професія  - військовий»

В умовах реформування системи освіти в Україні особливої ваги набуває проблема, пов’язана з прагненням сучасної молоді знайти місце рівноправного партнера у суспільних процесах, які протікають швидко і вимагають від них одночасно високого рівня загальної підготовки й ґрунтовних знань в обраній сфері професійної діяльності. У сучасному суспільстві молодь не може успішно реалізувати свої соціально-професійні орієнтації без сприяння інститутів системи освіти. Такі заклади не тільки транслюють підростаючому поколінню обсяг знань і передають спеціальні вміння, а також і формують життєві орієнтації, установи та трудові навички, зокрема – вибір майбутньої професії, продовження освіти й професійну підготовку. Таким чином, одним із пріоритетних завдань сучасної системи освіти є організація роботи з учнівською молоддю щодо усвідомленого професійного самовизначення.

З метою формування усвідомленого вибору професії у відповідності зі своїми здібностями, психофізіологічними даними і потребами суспільства для учнів 10-11 класів вчителем предмету « Захист України» Тесленок І.В.  був проведений інформаційний дайджест « Майбутня професія  - військовий»

Учні ознайомилися з умовами вступу до ВВНЗ  та сучасними військовими професіями. Обговорили  можливості  вступу ( фізична підготовка, вибір предметів на ЗНО), визначили основі критерій на мотиви для вибору професії в цьому напрямку.

Для детальнішого ознайомлення  всі бажаючи отримали електронний кейс профорієнтаційних матеріалів.

Категория: Новини школи | Просмотров: 142 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]