Главная » 2021 » Грудень » 10 » Маю право знати свої права
13:19
Маю право знати свої права

9 грудня 2021 року  в Костянтинівському   ЗЗСО №16 в рамках тижня  правових знань  для учнів 5 –го класу пройшла класна година « Маю право знати свої права»

Мета : розкрити зміст поняття «права», « Декларація», «Конвенція».    Ознайомити учнів з їх основними правами, закріпити їх  в пам'яті  дітей. Навчити розпізнавати ситуації, де порушуються    права дітей, а також вмінню захищати себе при порушенні прав.   Розвивати культуру дітей, здібності, виховувати людяність та повагу до    законів України.

Вході класної години п’ятикласники   ознайомились коли було прийнято Декларацію прав дитини та підписали Конвенцію прав дитини. Розкрили зміст поняття «права», « Декларація», «Конвенція».    Навчилися   розпізнавати ситуації, де порушуються  права дітей, а також вмінню захищати себе при порушенні прав.

Підсумком уроку було виготовлення учнями буклету  про права і обов’язки дітей.

 Сподіваюся, що всі діти  зрозуміли, як важливо знати  свої  права і вміти їх відстоювати, але також потрібно  пам’ятати і про свої обов’язки. Прагнучи відстоювати свої права, не порушуйте прав інших.

 

 Класний керівник         Стародубцева Ірина.

Категория: Новини школи | Просмотров: 114 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]