Главная » 2023 » Вересень » 21 » «Ми маємо вільні крила, бо ми з України!»
11:15
«Ми маємо вільні крила, бо ми з України!»

На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значуще. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій в Україні, про повернення рідних, близьких, друзів додому, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях.

З метою долучення до Міжнародного дня миру, виховання в учнях почуття патріотизму, національної гордості, уваги до проблеми миру й ефективних способів його досягнення, формування активної життєвої позиції, 21 вересня 2023 року у Костянтинівському ЗЗСО №16 відбувся онлайн Фестиваль малюнків «Ми маємо вільні крила, бо ми з України!», в якому брали участь учні початкової школи. У своїх малюнках діти висловлювали своє безумовне бажання скорішого миру в нашій країні!

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

У День Миру бажаємо всім спокою, процвітання і багатства. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!

Педагог-організатор Тетяна МОРОЗОВА

Категория: Новини школи | Просмотров: 37 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]