Главная » 2019 » Січень » 29 » «Ми нащадки славного роду!»
20:47
«Ми нащадки славного роду!»

Ми всі пам’ятаєм якого ми роду,

Козацьких далеких часів,

За працю, свободу, за щастя народу,

Тобі,Україно, наш спів.

Саме такими словами розпочалося свято «Ми нащадки славного роду!» Сьогодні, учні початкові класів нашої школи , в рамках шкільної гри « Джура», презентували свої рої.

Мета заходу: сприяння поширенню дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура»у школі; пропаганда козацьких морально-світоглядних цінностей та спортивно-оздоровчої роботи; популяризація активного дозвілля, вивчення історії козаччини та української військової традиції; вшанування геройського чину всіх борців за незалежність України; виховування шанобливе ставлення до запорожців, спонукати до наслідування їх кращих рис характеру:добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу.

Учні познайомилися з основними положеннями гри, пригадали історичні факти з історії нашої країни. Кожен рій творчо підійшов до свого творчого виступу. Діти співали пісень, читали вірші про джур та козаків, прославляли рідну Україну.

Наприкінці заходу, хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Крут, які були і залишаться справжніми героями, патріотами та прикладом для наслідування майбутнім поколінням.

Категория: Новини школи | Просмотров: 277 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]