Главная » 2019 » Вересень » 2 » Ми українці
11:52
Ми українці

Сьогодні, 2 вересня 2019 року, в Костянтинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 16 для здобувачів освіти, вчителів, батьків, працівників школи пролунав Перший дзвоник. Це велике свято зустрічі зі школою, вчителями та однокласниками.

Для учнів 5-А класу навчальний рік розпочався Першим уроком під гаслом «Ми українці». Мета заходу: поглибити знання учнів про нашу державу – Україну; ознайомити із історією створення національної символіки країни, формувати національну свідомість школярів; виховувати патріотів рідної держави, повагу до її символів, любов до рідного краю, почуття гордості за свій народ, Батьківщину.

Протягом уроку класний керівник поглибила знання учнів про нашу державу – Україну; ознайомила із історією створення національної символіки країни.

Здобувачам освіти було запропоновано створити власний герб, на якому вони повинні були намалювати народні символи, які, на їх погляд, оберігають нашу Батьківщину.

А на завершення уроку діти прикрасили Україну квітами, та побажали всім миру, міцного здоров’я, успіхів у навчанні, старанності та наполегливості.

Класний керівник 5-А класу Шиманська Ю. Ю.

Категория: Новини школи | Просмотров: 241 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]