Главная » 2023 » Грудень » 6 » «Ми-Українці. Ми - волонтери»
23:31
«Ми-Українці. Ми - волонтери»

Милосердя – це прагнення всім серцем допомогти іншим, підтримати матеріально й духовно, грошима і доброю порадою, підтримати в радості та втішити у біді. Краще за все таємно, без зайвого галасу, не сповіщаючи інших, що ти такий добрий і хороший. 

Соломон

5 грудня — Міжнародний день волонтера. Цей день відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця. Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей.

В рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» для учнів 1-3 класів були проведені виховні заходи. На яких учні ознайомилися з історією виникнення волонтерського руху, його діяльністю в Україні та значенням, яке він має в сучасних умовах війни, а також найвідомішими доброчинцями. Формували у здобувачів освіти найвищі людські цінності: ввічливість, милосердя, людську гідність, чуйність, любов і повагу до ближнього. Обговорили на життєвих прикладах необхідність небайдужого ставлення до людей, які потребують допомоги. Діти отримали інформацію про волонтерські організації та їх діяльність.

Категория: Новини школи | Просмотров: 26 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]