Главная » 2020 » Лютий » 3 » Мій край – моя історія жива
12:51
Мій край – моя історія жива

30 січня 2020 року у Костянтинівському ЗЗСО № 16 відкрилась пересувна виставка, підготовлена співробітниками Костянтинівського міського краєзнавчого музею з історії нашого краю від найдавніших часів до сьогодення. Виставка спрямована на формування національної свідомості і людської гідності до рідної землі, свого народу, виховання поваги до культури та історії. В експозиції представлені світлини, що наповнені цікавою інформацією. Першими відвідувачами виставки стали учні 8-А класу.

Музейні пересувні виставки – вагоме джерело ґрунтовної інформації з історії, археології, природи, культурно-мистецьких надбань Донеччини та Костянтинівки. Для педагогів – це зручний і неординарний спосіб провести цікавий та емоційно насичений урок. Для учнів– свіжий погляд на історію і важливий досвід.

Дякуємо організаторам виставки – науковому співробітнику музею А.О.Крайній та та головному зберігачу фондів А.В.Мікаіловій за цікаву екскурсію.

Тож запрошуємо оглянути пересувну виставку Костянтинівського міського краєзнавчого музею на третьому поверсі ЗЗСО № 16 та обіцяємо незабутні враження!

Учитель географії О.А.Климова

Категория: Новини школи | Просмотров: 282 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]