Главная » 2019 » Грудень » 19 » Милосердя вище за матеріальні цінності
15:03
Милосердя вище за матеріальні цінності

19 грудня –День Святого Миколая. За традицією, цієї ночі діти отримують подарунки під подушками. Тому вони вірять у диво, звершуване святим Миколаєм і вчаться в святого бути милосердними. Милосердя – це чеснота серця, бажання приносити користь, не чекаючи нічого взамін .

Тому саме в цей день в Костянтинівському ЗЗСО № 16 пройшов благодійний концерт «Від серця до серця », де творчі діти об'єдналися і своїми трудами і талантами, вчинили те добро, яке є змістом милосердя.

Мета: виховання у дітей почуття співчуття, милосердя, чуйності, формування потреби в доброзичливому ставленні до оточуючих, розвиток творчих здібностей

Учні початкових класів з великою відповідальністю готувалися до цього урочистого заходу. Кожен класний колектив підготував номер художньої самодіяльності. Хто-то дивував піснями і танцями, деякі обрали для себе літературно-театральні номери, також були продекламовані чудові вірші про кохання, милосердя і дружбу.

На святі були присутні: секретар міської ради Разумний Ю.Г. та депутат Донецької обласної ради Чертков С.І. Вони побажали всім миру та злагоди кожній сім’ї.

На першому концерті завдіки зусиллям всіх пристуніх була зібрана сумма -2750 гр. 

Всі виручені кошти підуть на допомогу учням нашої школи , які мають важкі хронічні захворювання.

Категория: Новини школи | Просмотров: 215 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]