Главная » 2023 » Листопад » 9 » МІННА БЕЗПЕКА
20:48
МІННА БЕЗПЕКА

Нова реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку – свою та оточуючих. А зараз ще й маємо вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети і знати правила поведінки.

У листопаді для учнів 9-А класу Костянтинівського ЗЗСО № 16 відбулася класна година, на якій учні пройшли онлайн – курс з інформування про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни. 

Мета уроку: підвищити рівень знань про те, як діяти в небезпечних ситуаціях; повторити правила та алгоритми безпечної поведінки при виявленні міни або іншого вибухонебезпечного предмета; виховувати відповідальність та обережне ставлення до власного життя та здоров’я.

Під час уроку було розглянуто такі теми: «Загрози. Вибухонебезпечні предмети», «вплив мін/ВЗВ», «Небезпечні території та їх індикатори», «Що робити, якщо…(алгоритми безпечної поведінки)».

Учні отримали цікаву інформацію, оволоділи новими знаннями та успішно пройшли тестування, після якого отримали сертифікат.

Підсумовуючи заняття, всі обрали для себе єдине правило: «Зможу надати корисну пораду своїм близьким та друзям, що збереже їх життя та здоров'я».

Категория: Новини школи | Просмотров: 30 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]