Главная » 2023 » Вересень » 21 » Мінна безпека. Що потрібно знати та виконувати
11:31
Мінна безпека. Що потрібно знати та виконувати

У 10-А класі школи №16 в місті Костянтинівка нещодавно відбувся надзвичайно важливий захід, спрямований на забезпечення мінної безпеки. Для нашого міста, яке майже щодня стикається з обстрілами та загрозою з боку ворога, ця тема стала надзвичайно актуальною та необхідною для реального виживання та безпеки молодого покоління.

Головною метою проведення цього заходу було забезпечити безпеку учнів під час воєнного стану. Діти отримали можливість отримати важливі знання та навички щодо поведінки в надзвичайних ситуаціях, зокрема, при знаходженні в небезпеці від мін і підірваних предметів. Спеціалісти та представники правоохоронних органів поділилися з учнями цінною інформацією про види мін, основні методи їх виявлення та рекомендації щодо безпечної поведінки в небезпечних зонах. Такий захід став важливим компонентом загального навчального процесу, що дає учням навички та знання, необхідні для виживання та збереження власного життя в умовах конфлікту та військової загрози.

Проведення таких заходів є важливим кроком у забезпеченні мінної безпеки учнів та формуванні в них свідомого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих. Для міста, що переживає важкі часи, така освіта є не тільки актуальною, але і життєво необхідною. Надіємося, що отримані знання та навички допоможуть учням залишатися у безпеці та впливати на підвищення загальної обізнаності з цієї важливої теми серед всього населення міста.

Класний керівник 10-а класу                                        Бувайло Дмитро Костянтинович

Категория: Новини школи | Просмотров: 35 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]