Главная » 2021 » Серпень » 29 » Мітинг біля меморіальної  дошки Олександра Пономарьова
11:50
Мітинг біля меморіальної  дошки Олександра Пономарьова

29 серпня – народний День пам’яті загиблих за свободу України.

Саме цього дня 2014 року українські війська виходили з іловайського оточення по так званому “зеленому коридору”, зазнавши найбільших втрат через віроломні дії регулярної армії Росії.

Учні та вчителі Костянтинівського ЗЗСО № 16 прийняли участь у  мітингу біля меморіальної  дошки Олександра Пономарьова "Навічно в пам’яті"

З невеликою промовою до присутніх звернулась вчитель початкових класів Губанова С.В. яка розповіла чому саме цей день було оголошено Днем пам’яті захисників України. Саме 29 серпня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі. Наприкінці серпня 2014 року після запеклих боїв бійці сил АТО потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. За офіційними даними, навколо Іловайська і в самому місті загинули 366 українських бійців, близько 450 отримали поранення, 300 потрапили в полон, 84 досі вважаються зниклими безвісти

Присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, хвилино мовчання.

Категория: Новини школи | Просмотров: 105 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]