Главная » 2020 » Грудень » 2 » Міжнародний день боротьби з рабством
18:58
Міжнародний день боротьби з рабством

Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби з рабством. У нашому ЗЗСО №16 м Костянтинівки, також проводиться низка заходів, присвячених цьому дню. Мета цих заходів, сформувати у дітей правильний погляд та повагу на свободу людини, бо свобода – це найцінніше що може бути у людини.

Рабство може здатися застарілим поняттям, адже в більшості колоній воно було скасовано ще в XIX столітті. Однак вважати, що рабство в сучасному світі повністю викоренено, буде помилкою. Існують сучасні форми рабства, такі як сексуальна експлуатація, торгівля людьми, продаж наречених, шлюби з примусу, ряд форм дитячої праці, насильницьке вербування дітей для використання у збройних конфліктах, передача вдів у спадок та боргова кабала.

До цієї події діти 7-А класу підготували реферати та презентації і виступили з докладом перед класом. Усі учні усвідомили важливість пам’ятати, що важливо поважати свободу і права кожної людини і робити все, щоб наш світ був вільним та затишним місцем, де є місто кожній істоті.

Класний керівник 7-а класу  Бувайло Д.К.

Категория: Новини школи | Просмотров: 152 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]