Главная » 2021 » Листопад » 25 » Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок
22:09
Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок

25 листопада, у 8-х класах Костянтинівського ЗЗСО № 16 були проведені виховні заходи до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Метою цього заходу було інформування учнів про наявність проблеми та шляхи її вирішення.

Насильство щодо жінок - є звичайно дуже серйозною темой та потребує глибокого вивчення, але отримати потрібну інформацію про те, як протидіяти такому явищу треба на будь якій стадії життя, адже часто діти також стають жертвами сімейного насилля і повинні знати як правильно діяти в таких випадках.

В процесі дискусії учні дізналися про історію виникнення цього протистояння, отримали статистичну інформацію з цієї проблеми та шляхи її вирішення.

Було використано техніку мозкового штурму та використовуючи інтерактивну дошку Jamboard діти зберегли нотатки щодо засобів запобігання насильства. Разом всі прийшли до висновку, що коренем цієї проблеми є взаємовідносини в сім’ї, тож теплі, дружні, поважні відносини в родині формують здорових психічно людей, а навпаки агресивні, авторитарні - формують багато комплексів та травм, які згодом дають свої гіркі плоди у вигляді насилля.

Наприкінці уроку, для формування позитивного мислення учням було запропоновано прикріпити стікер до дошки з картинкою на тему “Щаслива жінка”, де всі отримали можливість зрозуміти ті фундаментальні цінності, які потрібні усім жінкам.

Категория: Новини школи | Просмотров: 100 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]