Главная » 2021 » Лютий » 23 » Моя суперсила – безпека в Інтернеті
20:51
Моя суперсила – безпека в Інтернеті

Інтернет …Скільки корисного можна знайти на його просторах, але він  може бути небезпечним для дітей. Ми ,вчителі, повинні пояснювати малюкам, як правильно користуватися соціальними мережами, як захистити себе від небезпечного Інтернету, формувати у дітей навички безпечної поведінки в онлайні.

Саме з такою метою 22.02.2021 року  у 1-А класі  Костянтинівського ЗЗСО № 16  було проведено урок «Моя суперсила – безпека в Інтернеті».

За допомогою вправи «Моя онлайн – безпека» діти ознайомилися з правилами безпечної поведінки в Інтернеті. Урок було створено за мотивами казки «Хаппі та її суперсила» авторки Іри Бови.  Первачки із зацікавленістю слухали казку і жваво відповідали на питання, які задавала вчителька, обговорювали правила онлайн  - безпеки. Активність на уроці була стовідсоткова. Ну, а який же урок без творчості? Розмальовки з «емоззі» «Stop sexting» були різноманітні і цікаві.

Наприкінці уроку вчителька ще раз нагадала учням, що не варто довіряти всьому, що є в Інтернеті. У будь-яких незрозумілих ситуаціях варто звернутися за допомогою до батьків або вчителів.

Сподіваюсь, що у наших дітей будуть тільки приємні зустрічі з Інтернетом.

 

                                                                            

Класна керівниця 1-А класу  Жирнова Н.А.

Категория: Новини школи | Просмотров: 136 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]