Главная » 2021 » Квітень » 22 » Найбільший екологічний урок до дня Землі
09:34
Найбільший екологічний урок до дня Землі

Усі ми живемо на одній планеті, насолоджуємося її красою та споживаємо її ресурси. Ми сприймаємо це так, ніби ресурси нашої планети нескінченні, ніби завжди буде чисте повітря, вода та їжа. Але якщо ми не дбатимемо про свою планету, про довкілля та екологію, ці ресурси зникнуть, а наша планета може стати непридатною для життя.

З нагоди  дня Землі учні 6-а та 8-а класів Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16 Костянтинівської міської ради Донецької області долучилися до найбільшого уроку у світі з екології та кліматичних змін «Планета – мій дім». Мета уроку: ознайомити учнів із сучасними екологічними проблемами у світі та Україні, показати сучасний вплив діяльності людини на навколишнє середовище, виховувати позитивне ставлення до природи, небайдужість до проблем довкілля, раціональне використання природних ресурсів.

Захід проходив в онлайн форматі. Під час Zoom конференції з учнями поговорили про екологічні проблеми, з’ясували, як кожен з нас може потроху їх вирішувати. Наприклад, щоб зменшити викиди викиди газів транспорту, треба більше ходити пішки, їздити велосипедом тощо. Цікавими та раціональними були пропозиції від учнів щодо утилізації та переробки відходів. Провели майстер-клас, де учні дізналися, як з непотрібної футболки дуже швидко зробити сумку.

Наприкінці уроку учні зробили висновок, що природа потребує охорони і захисту постійно, тож збережемо природу разом!

Учитель географії  Климова О.А

Категория: Новини школи | Просмотров: 130 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]