Главная » 2023 » Грудень » 28 » «Не переступи межу. Людина починається з добра»
10:32
«Не переступи межу. Людина починається з добра»

 З метою профілактики булінгу, насильства та інших проявів жорстокості в учнівському колективі, попередження правопорушень та негативних проявів в 3-А класі Костянтинівського ЗЗСО № 16 пройшла виховна година «Не переступи межу. Людина починається з добра»  

     Діти ознайомились зі своїми правами, з  кримінальною та адміністративною відповідальністю; розвивали  знання про відповідальність своїх дій у життя; формували правову культуру, виховували інтерес до правових знань, відповідальність за свої дії.

     Актуальною проблемою, що стоїть перед сучасним українським суспільством, є подолання й недопущення будь-яких проявів насильства в учнівському середовищі. Це обумовлено тим, що атмосфера насильства і жорстокості стає звичною і в ряді випадків не викликає протесту і протидії в підлітковому та юнацькому середовищі як у навчальному закладі, так і за його межами.

     Будьте уважними до людей та особливо дітей, які вас оточують, та не залишайте їх у біді. Діти – майбутнє кожної країни. Якщо вони живуть здоровим життям зараз, то за країною буде багатообіцяюче майбутнє.
 

Класний керівник Рєзнік Олена Сергіївна.

Категория: Новини школи | Просмотров: 40 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]