Главная » 2021 » Вересень » 23 » Об’єдналися заради допомоги дітям
07:42
Об’єдналися заради допомоги дітям

Думай добре!

                                                                                              Роби добре!

                                                                                              І буде добро!

З 13 по 23 вересня учні, батьки та вчителі Костянтинівського ЗЗСО № 16 долучилися до благодійної акції «Монетки дітям», яку організував Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» за підтримки Міністерства освіти та науки України. Щоб у простий та веселий спосіб зібрати монети та перетворити їх на допомогу для онкохворих дітей. Мета акції зібрати якомога більше монет номіналом у 25 копійок та перетворити їх на реальну допомогу дітям, які зараз борються з раком. Це спосіб познайомити дітей з благодійністю. Найефективніший шлях прищепити справжні цінності залучати дітей до проєктів, які їм під силу та які змінюють світ. Беручи участь в акції «Монетки дітям» школярі відчули силу єднання заради досягнення мети. І що кожен внесок, навіть одна монетка, має значення.

Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу майже рік тому,

але у багатьох з нас вони й досі лежать у скарбничках без діла.

Кожна така монета, кожні 25 копійок — це крок назустріч здоровому

дитинству для сотень дітей . Під час  «Лекції благодійності»  вчителя розповідали учням,чому допомагати іншим важливо та як допомагати об’єднуючись. А щоб розпалити дух змагань- сформували окремі команди та

запропонували їм збирати монети в окремі пляшки, в кінці акції зважували пляшки: у кого важча – у того й більше монет; робили картинки , фігурки з монеток. Ніхто не залишився осторонь доброї справи. Спасибі всім!

Проведення таких благодійних акцій надасть молоді можливість осягнути те,що добрі й важливі справи творить не хтось інший, далекий та впливовий,а саме вони, звичайні хлопці та дівчата.

Т.М.Дорохова

 

 

 

 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 120 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]