Главная » 2021 » Жовтень » 20 » Обираємо професію, вибираємо майбутнє.
15:09
Обираємо професію, вибираємо майбутнє.

               У  Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 для здобувачів освіти 10 класу  проведено виховний захід  «Обираємо професію, вибираємо майбутнє». 

Мета заходу: привернути увагу школярів до важливого вибору в житті людини - вибору професії; формувати  свідоме й відповідальне ставлення до цього вибору; надати  уявлення про різноманітність існуючих професій; пояснити, які чинники впливають на вибір майбутньої професії; актуалізувати проблеми успішного вибору професії; діагностувати особисті здібності та схильності кожного учня;  формувати повагу до праці людини; виховувати громадянську позицію, повагу до людей різних професій, до їхньої праці.   

 Здобувачі освіти  переглянули матеріал презентацій   «Найпрестижніші професії в світі»,  ознайомилися з рейтингом  професій . Працюючи в групах, школярі  визначили, хто і що впливає на вибір професії,  назвали типові помилки при виборі професії.  Взяли активну участь у тестуванні і дізнатися, до якого типу професій вони схильні, а які види діяльності їм не підходять.  Підлітки зазначили, що всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Саме  від  того,  як  людина  працюватиме, залежатиме  майбутнє не тільки сім’ї, але й держави.

 

 Класний керівник 10 класу:  Олена ТРИСКИБА

Просмотров: 99 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]