Главная » 2021 » Вересень » 21 » Олімпійці серед нас
09:17
Олімпійці серед нас

   16 вересня 2021 року в рамках Олімпійського тижня в Костянтинівському ЗЗСО № 16 для учнів 7-Б класу пройшов олімпійський урок «Олімпійці серед нас», який провів вчитель фізичної культури Єрьоміним С.Ю..

      Метою даного заходу було залучення дітей до активних занять спортом, ознайомлення з розвитком сучасного олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя та олімпійських цінностей, а також запобігти правопорушенням і негативним явищам серед дітей та підлітків.

    Спочатку вчитель ознайомив учнів з історією виникнення й розвитку олімпійських ігор стародавньої Греції. Потім розповів про досягнення українських олімпійських спортсменів. Далі діти змагались у естафетах на  швидкість, спритність , силу, кмітливість, винахідливість та витривалість.

       Поділившись на командні  змаганнях, діти отримали масу позитивних емоцій та гарного настрою. Родзинкою заходу був конкурс на швидкість та кмітливість з картками літер «ОЛІМПИАДА», а також змагання хлопців у колі з елементами боротьби.

      Результатом змагань двох команд стала нічия. Тому всі учні залишилися веселими й задоволеними . Ми ще раз побачили, що в закладі освіти ростуть сильні, спритні й сміливі громадяни нашої країни. Тож бажаємо всім спортсменам  впевненості, сміливості та перемог.

 

Вчитель фізичної культури                             Єрьомін С.Ю.

Категория: Новини школи | Просмотров: 113 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]