Главная » 2019 » Вересень » 12 » Олімпійські ігри – сходинки історії
14:05
Олімпійські ігри – сходинки історії

Спливає час за віком вік.

Життя незмінне тріумфує.

Скрізь, де проходить чоловік,

Там завжди поруч спорт крокує.

О, спорт – примирення і згода!

Ти - естафета всіх віків,

Безсмертна наша насолода!

П’єр де Кубертен

12.09.2019 року в Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 Костянтинівської міської ради Донецької області пройшов Олімпійський урок. Мета: формування позитивної мотивації до занять фізичною культурою і спортом, поширення ідеалів і цінностей олімпізму.

Для учнів 4-Б класу цей урок пройшов під назвою «Олімпійські ігри- сходинки історії»,на якому учні дізналися цікаві факти про виникнення Олімпійських ігор,досягнення та рекорди видатних спортсменів України та світу. Виконали ритуал запалення Олімпійського вогню,який сповіщає про початок змагань. Малювали піктограми улюбленого виду спорту,змагалися в інтелектуальній естафеті «Вірю,не вірю». А в рубриці «Від спортивних захоплень – до олімпійських звершень» учні нашого класу Давид Сагательянц, Віталій Воронкін, Віктор Хоролець розповіли про вид спорту – карате , яким вони займаються на протязі трьох років ,а також про свої досягнення в цьому виді спорту. Маємо надію, що це майбутні олімпійські чемпіони!

Олімпійський вогонь подорожує планетою і запалює в серцях усіх людей світу дух свободи, миру, єдності, дружби та спорту. Бажаємо, щоб у ваших душах та серцях оселилися такі самі щирі почуття.

Класний керівник Т.М.Дорохова

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Новини школи | Просмотров: 273 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]