Главная » 2020 » Травень » 7 » Онлайн флеш-моб « Маки пам’яті. Квіти перемоги»
21:45
Онлайн флеш-моб « Маки пам’яті. Квіти перемоги»

День Пам’яті і примирення, День перемоги для всіх – особливі дні. Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну

В Костянтинівському ЗЗСО   №16 пройшли виховні заходи,присвячені Дню пам’яті та примирення та 75 річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    Мета: поглибити знання учнів про героїчне минуле нашого народу, допомогти усвідомити велич подвигу українців у Другій світовій війні, виховувати в учнів шану і повагу до тих, хто ціною власного життя здобув перемогу у війні і здобуває перемогу на сході України в наші дні.

Класні керівники в дистанційному форматі підготували виховні години  під час котрих  діти говорили про мир,  про сумні події Другої світової війни та вшанували подвиг українського народу в ті страшні роки.

Молодші учні, разом зі своїми батьками  прийняли участь в онлайн флеш-мобі « Маки пам’яті . Квіти перемоги». Результат – світлини дійтей, які дякують всім солдатам минулих літ та воїнам сьогодення за мир на нашій землі.

Ми повинні пам’ятати, якою страшною трагедією для українців була ця війна, та ціну, яку заплатили наші батьки і діди за звільнення України від нацистських загарбників.


Категория: Новини школи | Просмотров: 185 | Добавил: ириска | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]