Главная » 2021 » Жовтень » 20 » Онлайн- вікторина «Горить зоря її поезії над краєм»
15:16
Онлайн- вікторина «Горить зоря її поезії над краєм»

У 2021 році виповнилося 150 років від дня народження видатної, неповторної, багатогранної  й талановитої письменниці, яка активно долучалася до процесів українського національного відродження, піднесла українську культуру до європейського рівня та займалася просвітницькою діяльністю.  Тому цей  рік - це нагода говорити про Лесю Українку, її героїнь та твори.

19 жовтня в Костянтинівському ЗЗСО № 16 відбулася онлайн- вікторина до дня народження поетеси  «Горить зоря її поезії над краєм» серед учнів 8-х класів.

Мета заходу: глибше ознайомити дітей із життям та творчістю Л. Українки; розвивати допитливість, кмітливість; виховувати любов до історії свого народу, його мови; сприяти національному вихованню учнів, формувати почуття гордості за людей, які прославляли Україну.

Учні пригадали цікаві факти з біографії письменниці, проходячи онлайн-вікторину на платформі льорнінг https://learningapps.org/display?v=pq9xhntba21. Користуючись онлайн- дошкою падлет, дібрали риси характеру, з якими вони асоціюють Лесю Українку.

                                              

Вчитель української мови та літератури          Юлія ШИМАНСЬКА

Категория: Новини школи | Просмотров: 106 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]