Главная » 2023 » Червень » 2 » Останній дзвоник 2023
12:42
Останній дзвоник 2023

Любі учні , шановні батьки та вчителі Костянтинівського ЗЗСО № 16

Вітаємо вас із закінченням 2022 - 2023 навчального року.

Цей рік став випробуванням для всіх, але незважаючи на це – сьогодні свято – свято останнього дзвоника.

За нашої шкільною традицією   ми всі зібралися на свято Останнього дзвоника  онлайн. Зі словами привітання до всіх присутніх звернулися гості свята  – начальниця  управління освіти Лариса МІНАЄВА та заступниця начальника управління освіти Надія КОНДРАТОВИЧ.

Особливі слова для кожного пролунали від директора школи Тетяни ПОТРИМАЙ, яка подякувала  учням, вчителям та батькам за сумлінну працю, взаємодопомогу у такий складний час для країни. Також на святі  лунали слова побажання та вдячності  від вчителів початкових класів, батьків та випускників.

Для кожного з нас цей день має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Сьогодні особливий день для наших випускників. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаємо вам амбітних планів і величних звершень. Бажаємо вам невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

Категория: Новини школи | Просмотров: 63 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]