Главная » 2021 » Вересень » 22 » Пам’ ять минулого…
14:37
Пам’ ять минулого…

Щороку восени 22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Він був заснований у зв’язку зі святкуванням 60-ї річниці існування підпільно-партизанського руху в Україні.

Вчителі 1-4 класів Костянтинівського ЗЗСО № 16 провели виховні години присвячені цьому дню. Мета цих заходів: розширити знання учнів про партизанський рух в Україні та рідному місті, про героїв партизанського руху; сформувати у дітей інтерес і повагу до історичного минулого нашої Батьківщини, виховувати патріотичні відчуття, гуманізм, любов до України, повагу до ветеранів.

Гортаючи сторінки минулих років учні дізналися, що у період Другої світової війни налічувалося близько 6200 партизанських угруповань та загонів. В них служили майже мільйон солдат. Внесок партизанських формувань в  загальну перемогу людства над нацизмом просто неоцінений і День партизанської слави – лише мала частина того, що може зробити сучасне покоління для людей, які колись належали до партизанських загонів. Адже ці сміливі та відважні люди не шкодували власним життям, не знали страху і боролися за наше мирне майбутнє.

Пам’ять про цих людей буде жити в серцях наших нащадків.

 

Вчитель: Жирнова Н.А.

Категория: Новини школи | Просмотров: 130 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]