Главная » 2019 » Листопад » 19 » «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні»
21:24
«Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні»

19 листопада 2019 року з учнями 4-Акл. та 2Акл ЗЗСО№16 м. Костянтинівки провели у шкільний бібліотеці виховну годину «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні».

Мета цього заходу: вшанувати патріотизм і мужність громадян-учасників Революції Гідності 2013-2014 років; виховувати в учнях почуття патріотизму, прищеплювати любов до Батьківщини; розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Бібліотекар школи Гецман Г.І. оформила ілюстративно -книжкову виставку «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні» і розповіла, що 21листопада – День Революції Гідності. Це пам’ятний день, який відзначається в Україні. В цей день вшановують подвиг учасників Революції Гідності та увічнюють пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Учні познайомились з матеріалами виставки, які розповідають про події 21.11.2013р.-22.02.2014р. З зацікавленістю учні перегортали сторінки книг які є у шкільної бібліотеці

« Майдан від першої особи», « Усна історія війни », « Дівчата зрізають коси ».

На початку заходу була запалена свічка. Діти вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання.

Поки жива пам’ять – живі Герої Небесної Сотні, які охороняють нас з небес. Вони загинули. Щоб у нас з’явилась можливість змінити Україну.

Зав.шк.бібліотекою ЗЗСО№16 Гецман Г.І.

Категория: Новини школи | Просмотров: 294 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]