Главная » 2019 » Квітень » 26 » «Пам’ятаймо Чорнобильський квітень»
08:58
«Пам’ятаймо Чорнобильський квітень»

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Минуло 33 роки, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: i тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, i тих, хто народився далеко від покривдженої землі.

З нагоди відзначення сумної для історії України дати – Дня Чорнобильської трагедії та з метою формування і розвитку патріотичного та екологічного виховання учнів Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 проведено виховний захід на тему: «Пам’ятаймо Чорнобильський квітень».

На захід був запрошений ліквідатор аварії на ЧАЕС Віктор Олександрович Сидоров. Спільний смуток спогадів охопив серця присутніх у залі, усвідомлюючи масштаби трагічних подій минулого. Запаленою свічкою і хвилиною мовчання вшанували пам’ять перших героїв-пожежних, життя яких обірвалося у полум’ї зруйнованого реактора; усіх, хто пожертвував собою, захистивши світ від смертельної радіації; постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Нехай прийдешні покоління завжди пам’ятатимуть уроки Чорнобиля, щоб над нашою планетою завжди було мирне, чисте небо, а в оселях панував лише мир, щастя та добробут.

Класний керівник 7-б класу: Трискиба О.Д.

Категория: Новини школи | Просмотров: 240 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]