Главная » 2021 » Лютий » 19 » "Пам’яті Героїв Небесної Сотні"
10:54
"Пам’яті Героїв Небесної Сотні"

Мета: вшанувати пам'ять героїв Небесної сотні, прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

19лютого 2021 року у бібліотеці ЗЗСО з учнями 4Бкласу(кл.кер. ХеДенСук Степанченко З.В.) пройшла виховна година, присвячена Дню Героїв Небесної сотні.  

Бібліотекар  щколи  Гецман Г.І. оформила виставку  фотоілюстрацій  подій того часу та розповіла про те, що  Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них молоді, сильні. Ті, що лише починали жити.  Вся Україна не тільки 20 лютого  але і в інші дні   вшановує тих мужніх, незламних українців та їхніх побратимів  інших  національностей, чиї душі уже на небесах. Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.. Вони підняли людей на боротьбу.  Адже їхній вчинок – то велика  жертовна  любов. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом  влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей. 

Під час виховної години учні розглядали ілюстрації з виставки, ставили питання, розповідали про те , що саме вони знають про Героїв Майдану.

Класний керівник  ХеДенСук Степанченко З.В.  підвела підсумок години  сказавши що, головним у світі є любов, і люди,які загинули на Майдані, власне, засвідчили свою любов до Бога, до своєї країни, до свого  народу.

            Хвилиною мовчання почтили пам’ять Небесної Сотні.

      Зав.шк.бібліотекою  Гецман Г.І.

.

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 117 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]