Главная » 2019 » Вересень » 12 » Паралімпійці. Сила духу, що вражає!!!
20:18
Паралімпійці. Сила духу, що вражає!!!
 
12 вересня 2019 року учні Костянтинівської загальноосвітньої школи долучились до всеукраїнського спортивного руху, провівши в рамках шкільного Олімпійського тижня Всеукраїнський Олімпійський урок. Тема уроку в 10 класі - «Паралімпійці. Сила духу, що вражає!!!»
Мета уроку: ознайомити учнів з історією виникнення паралімпійского руху, особливостями цих змагань; ознайомити з досягненнями українських паралімпійців; мотивувати учнів на прикладі паралімпійців досягати цілей, незважаючи на життєві обставини, боротися, вірити, незламно йти до своєї мети; виховувати толерантне ставлення, повагу та терпимість до людей з фізичними вадами та особливими потребами; розвивати інтерес до занять фізичною культурою та спортом, пропагувати здоровий спосіб життя.
Десятикласники підготували інформацію про історію виникнення паралімпійських ігор, біографії відомих паралімпійців, їхні заслуги перед Україною. Прозвучали народні прислів’я про спорт, поради щодо здорового способу життя. Спортсмени класу розповіли про власні досягнення і свій шлях у легкій атлетиці.
Урок став гарним прикладом оптимізму, сили духу, здорового способу життя, емоційною мотивацією до активних занять фізкультурою і спортом.
 
Класний керівник10-А класу Бочкарьова О.М.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Новини школи | Просмотров: 265 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]