Главная » 2019 » Вересень » 2 » «Перший раз у перший клас»
20:23
«Перший раз у перший клас»

Ой веселе свято в нас,

Я іду у перший клас!

В мене квіти у руках,

В мене ранець на плечах!

Небо чисте, голубе,

Гарно так навколо.

Осінь, як я ждав тебе,

Щоб іти до школи!

2 вересня 2019 року учні 1-А класу Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

№ 16 розпочали своє плавання на кораблі НУШ по океану Знань.

Ранок розпочався з традиційного свята для першокласників. Для першокласників – це свято Першого дзвінка, а в цілому, свято початку нового навчального року, перш за все для учнів, вчителів та батьків.

Діточок привітали учні школи, адміністрація та гості школи: Віталій Кірющенков (нападник хокейного клубу «Донбас»)який подарували ранець-помогатор з подаруночками від Хокейного клубу «Донбас» при підтримці Фонда Б.Колеснікова. Також урочисто вони були посвячені в учнів школи та отримали свідоцтва про це.

Після шкільних урочистостей з першокласниками познайомились герої Фіксіків-Сімка та Нулік, які в ігровій формі допомогли учням з подарунками, привітали з початком навчального року, дали поради для кращого навчання.

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школу.

Класний керівник побажав нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Класний керівник 1-А класу Губанова С.В.

Категория: Новини школи | Просмотров: 238 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]