Главная » 2019 » Лютий » 17 » " Під знаком Купідона"
12:40
" Під знаком Купідона"

Нові традиції та звичаї, які з’являються у нашому побуті, – неминуча данина глобалізації. Однією з таких нових традицій став для українців день святого Валентина. Цей день ще іменують Днем всіх закоханих. Його відзначають 14 лютого.

Святкування Дня закоханих стало невід’ємною традицією нашого шкільного життя. І цей рік не став винятком, бо до Дня святого Валентина у Костянтинівській загальноосвітній школі №16 підготували і провели цікаві заходи.

Кожного року у нашій школі до свята закоханих працює пошта святого Валентина. У скриньку усі охочі вкидають вітальні листівки, а згодом наші поштарі розносять адресатам ці маленькі подарунки, адже так приємно отримати валентинку-сердечко від дорогої тобі людини.

З метою розвивитку в підлітків почуття взаємної поваги, уміння звертатися до власного життєвого досвіду; удосконалення навичок роботи в парі; розвитку інтелектуальних здібності учнів, розширення кругозору була проведена розважальна програма «Під знаком Купідона». Учасниками стали пари учнів 5-7 класів:

учасники від 5-А класу Матвієнко Ангеліна та Говорунов Арсеній;

учасники від 5-Б класу Сукненко Маргарита та Шаповалов Ренат;

учасники від 6-А класу Степанова Вікторія та Зубахін Гліб;

учасники від 7-А класу Козачок Діана та Цимбал Андрій;

учасники від 7-Б класу Поплавець Аліна та Виблов Микита.

Учасники та гості отримали максимум задоволення від розважальної програми, яка закінчилась веселою дискотеко. Всі пари виступили достойно, захід пройшов на високому рівні.

Категория: Новини школи | Просмотров: 239 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]