Главная » 2019 » Жовтень » 17 » Пісочна анімація як засіб розвитку творчої особистості.
19:21
Пісочна анімація як засіб розвитку творчої особистості.

         Основним завдання освітніх технології для педагогів є розвиток здатності до фантазії, креативності, нестандартності мислення. Метою стало виховання творчої особистості,  підготовленої до прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, розкриття творчого потенціалу дитини в процесі навчання та соціалізації.
            Пісочна анімація або малювання піском - це прекрасний і при цьому розслабляючий процес, який дозволяє розкрити свій внутрішній світ. Малювання піском позитивно впливає на емоційне самопочуття дітей і дає можливість емоційно розвантажитися, самовиразитися через пісочний малюнок. Зняття емоційної напруги через відчуття тактильних дотиків до піску, доповнене розслаблюючими мелодіями, дозволяє досягти душевного спокою, зняти нервову напругу, розвинути творчий потенціал, виразити внутрішні відчуття, це робить його засобом для розвитку і саморозвитку дитини. 
З другого  вересня 2019 року на базі ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 16  від СЮТ  під керівництвом Мирошниченко Катерини Юріївни  розпочав працювати гурток «Пісочна анімація». 
Завдяки благодійній допомозі «Фонда Бориса Колеснікова»  у жовтні  були придбані  столи для пісочної анімації. Кожне заняття пісочною анімацією - це подорож в казку, під час якого розвиваються не тільки дрібна моторика і фантазія, а й мова дітей. Пісочна анімація дозволяє дітям зануритися в абсолютно інший незвичайний світ малюнків, створити свій унікальний твір.
Здобувачі освіти дуже вдячні «Фонду Бориса Колеснікова» за такий подарунок, бо кожний день, урок, картина, намальована піском,  надихає творити та відчувати світ інакше. 
Керівник гуртка Мирошниченко К.Ю.

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 245 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]