Главная » 2021 » Грудень » 17 » Подарунки Миколая
12:31
Подарунки Миколая

Коли приходить зима, наступають морози, ми неодмінно починаємо  готуватися до свят.  Усі діти з нетерпінням чекають на День святого Миколая. Його споконвіку любила і шанувала Україна тому, що  приносив у дім родинну радість, душевний спокій, а ще подарунки для дітей.

Це вже  стало прекрасною  традицією напередодні різдвяних та новорічних свят, що  дітлахи нашої школи отримують подарунки від Фонду Бориса Колеснікова. Адже робити добро – це так прекрасно, коли посміхаються діти, коли їхні оченята сяють від захвату і щастя.

Ось і в Костянтинівському ЗЗСО №16 сьогодні, 17.12.2021 року відбулося привітання солодкими подарунками учнів початкової школи представником Фонду Бориса Колеснікова  депутатом  міської ради Жулковською Юлією та депутатами міської ради Разумним Ю.Г., Масловим В.Є., Діліним В.Л. Від гостей для всіх присутніх звучали найщиріші слова побажання благоденства, здоров'я , щастя, любові!

Всі діти отримали подаруночок від Святого Миколая та Янголів, роль яких чудово зіграли  учні  9-А класу Павловський Кирило, Гічкіна Марія та Кирилова Олеся.

У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує та зрозуміє всі наші прохання і бажання ... 

Не дарма ж у цей день дарують подарунки та висловлюють найсвітліші побажання. Все, що ми бажаємо близьким і коханим людям, обов'язково збудеться!

Педагог-організатор Морозова Тетяна Володимирівна

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 121 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]