Главная » 2021 » Лютий » 8 » «Подорож у цікавий світ тварин»
21:34
«Подорож у цікавий світ тварин»

Птахи, риби, звірі в душі людям дивляться,
Ви їх жалійте, люди, не вбивайте даремно.
Адже небо без птахів – не небо,
І море без риб – не море,
І земля без звірів – не земля…

 

З 01.02.2021 року у Костянтинівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 16 проходить Декада початкової школи. 04.02.2021 року 1-А клас подорожував разом зі своєю вчителькою Жирновою Н.А. у цікавий світ тварин.
         Мета заходу: формувати у дітей гуманне ставлення до тварин, познайомити малюків з тваринами рідного краю, з пам’ятниками, які встановлені тваринам у світі; розвивати навички правильного ставлення та поводження з тваринами; розвивати вміння спостерігати, робити висновки; виховувати любов до «братів наших менших», почуття особистої відповідальності за долю тварин; підняти у дітей емоційний настрій.
         Під звуки мелодії Поля Моріа «Журавлі» на «швидкому сучасному потязі» почалася «Подорож у цікавий світ тварин». По-перше маленьких туристів чекала станція «Острів допитливих», на якій вчителька розповіла про тварин – метеорологів, познайомила малят з пам’ятниками, які встановлені тваринам у світі. На другій станції «Тварини Донеччини» учнів чекав ролик про наш регіональний ландшафтний парк «Клебан-Бик». Станцію «Домашні улюбленці» відкрила галерея творчих дитячих малюнків «Мій маленький друг». Гра «Збери пазли» приносила нушатам велике задоволення, коли в них виходило скласти зображення з лісовими мешканцями. У вправі «Відгадайка» діти показали свою кмітливість. Артистизм первачки проявили у грі «Показуха». Було дуже весело і кумедно. Останньою була станція «Добра», де разом з вчителькою малюки прийшли до висновку, що треба допомагати бездомним тваринами і любити «братів наших менших». Доброта – це зовсім не складно! Допомога бездомному по суті це маленький крок для однієї людини, але величезний для всіх людей.
         Надзвичайно цікавий таємничий світ тварин. Вивчайте цей світ, зростайте мудрими і добрими його господарями, керуйтесь у житті законами краси, добра, любові і справедливості.

Класний керівник  Жирнова Н.А.

Категория: Новини школи | Просмотров: 148 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]