Главная » 2021 » Травень » 7 » Пошукова гра-мандрівка до країни Вітамінляндії
11:45
Пошукова гра-мандрівка до країни Вітамінляндії

29 квітня учні 4-А класу Костянтинівського ЗЗСО №16 вирушили в пошукову гру- мандрівку до країни Вітамінляндії. Подорожуючі, вони мали можливість зайомитися з вітамінами , які присутні у нашому житті, розкривати їх значення для росту й розвитку дитячого організму, практикуватися розрізняти основні групи вітамінів, визначати шкідливі і корисні продукти харчування.

З цією метою діти зупинялися на різних зупинках. Спочатку це була зупинка «Інтелектуальна». На ній потрібно були визначити головне слово заходу та скласти з ним асоціативний кущ.

На наступній зупинці «Вирішуємо разом» малюки мали можливість знайомитися з вітамінами , які присутні у різних корисних продуктах .

Зупинка «Тренінгова» дала можливість попрактикуватися розрізняти основні групи вітамінів, визначати шкідливі і корисні продукти харчування.

Приймати власні рішення, визначати свою позицію, робити висновки діти змогли на станції «Займи свою позицію». Враженнями від мандрівки учасники заходу змогли поділитися на останній зупинці «Крісло автора».

Підсумком пошукової гри-мандрівки стала фото-естафета «Я за здорове харчування!»

Класний керівник                         4-А класу Генатуліна С. А.

Просмотров: 123 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]