Главная » 2021 » Вересень » 29 » Пост- подорож « Це моя мова»
20:41
Пост- подорож « Це моя мова»

Щороку 26 вересня відзначається День Європейських мов країнами ЄС. В наші дні не є новизною що більшість людей на планеті розмовляють двома, а інколи і трьома або більше мовами. Багатомовність має безперечні переваги в професійному, соціальному та психологічному плані. Та на сам перед, знання декількох мов, дозволяє людям з різних країн, а інколи континентів спілкуватися, обмінюватися досвідом та працювати.

            Таким чином з метою популяризації англійської мови серед учнівської молоді в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 пройшла низка заходів присвячена Дню Європейських мов. Кожен рік діти залюбки приймають учать у міні-проектах «Коло друзів навколо світу», де вони розповідають про своїх друзів з різних країн світу, з якими познайомились через всесвітню мережу Інтернет, граючи в комп’ютерні ігри он лайн. Серед дітей молодшого віку є популярними проекти-подорожі або проекти-аплікації. В цьому навчальному році здобувачі освіти демонстрували свої фотографії, які вони зробили після подорожей за кордон, де активно використовують англійську мову. Оформлюючи такі проекти, діти зробили колажі, фотовиставки та виставки власних малюнків.

            Здобувачі освіти старшої школи 26 вересня провили також пізнавально. Вони поширили свої знання з європейського мистецтва. Вони переглянули відеофільм та обговорили історичні факти, період Ренесансу та відомих світових діячів культури. Авжеж не обійшлось без віртуальної подорожі! Тур до Італії та Німеччини викликав справжній сплеск емоцій! Діти залюбки розповідали про ті міста, які вони вже відвідали або ще планують відвідати у майбутньому.

            Підводячи підсумок, можна сказати з впевненістю, що знання іноземних мов, зокрема англійської, - це не забаганка часу,  а життєва необхідність людини що будує шлях у своє майбутнє!

 

Вчитель іноземної мови                                Світлана КУРОЧКА

Категория: Новини школи | Просмотров: 122 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]