Главная » 2023 » Жовтень » 20 » Практичні заняття «Методи зняття напруги та тривоги»
10:22
Практичні заняття «Методи зняття напруги та тривоги»

        В рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», в Костянтинівському ЗЗСО  І - ІІІ ступенів №16  практичним психологом впродовж жовтня місяця були проведені профілактичні заняття «Ти як? Піклуємось про ментальне здоров’я». 5А, 5Б, 6А, 8А класи.

        Учні ознайомились з Всеукраїнською програмою ментального здоров’я, яка стартувала у березні 2023 року за ініціативи Першої леді України Олени Зеленської.  Прослухали саундтрек  MONATIKА «Направляй мене»,  який є амбасадором Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Отримали інформацію про сайт «Не дрібниці», який був створений як безпечний простір для підлітків.        

         Учні розширили свої знання як впоратися зі стресом під час війни. Разом з психологом виконали різні техніки. Учні 5А класу наприкінці заняття  виконали аплікацію «Метелик», щоб краще запам’ятати техніку «Обійми метелика».

         З учнями 1А, 2А класів практичним психологом були проведені практичні заняття «Методи зняття напруги та тривоги». Молодші школярі виконали різні цікаві вправи, техніки, які допомагають заспокоїтися, розслабитися, краще себе відчути. І наприкінці заняття діти виконали малюнок «Гриби у кошику» за допомогою своєї долоньки.

 

Практичний психолог        С. І. Халіна

 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 36 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]