Главная » 2019 » Грудень » 4 » Правила дорожнього руху знай-життя зберігай
21:54
Правила дорожнього руху знай-життя зберігай

Любі учні, дітвора,

Нам у подорож пора.

Та щоб в неї вирушати,

Правила дорожнього руху

Потрібно знати!!!

2 грудня в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16 пройшла зустріч учнів початкових класів з працівниками ПДР.

Метою зустрічі було: збагачувати та поглиблювати знання учнів із правил безпечного переходу проїжджої частини дороги; повторити сигнали світлофора, навчитися орієнтуватися на вулицях міста за допомогою дорожніх знаків; розвивати увагу, виховувати обережність, спостережливість, культуру поведінки на вулицях міста та околицях.

В ході бесіди працівники ПДР провели презентацію видів та груп знаків, основних правил дорожнього руху для дітей.

Спільно розв’язували різноманітні ситуативні задачі про аварії на дорогах та їх попередження, обговорили важливість дотримання правил безпечної поведінки на вулицях та проїжджій частині, задавали питання, дискутували.

Наприкінці зустрічі була проведена вікторина, в ході якої діти показали свої знання з бережливого ставлення до свого життя та здоров’я.

Діти : « Ми будемо намагатися бути чемними пішоходами…»

Найважливіше для людини – її життя, а найцінніше в цьому житті - здоров’я. Адже кожна людина унікальна, неповторна. І життя в неї одне, тому берегти його і здоров’я необхідно кожному.

Учитель початкових класів Хе Ден Сук Степанченко

Категория: Новини школи | Просмотров: 191 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]