Главная » 2019 » Вересень » 30 » Презентація проектів «Цікаві факти з життя видатних математиків»
19:56
Презентація проектів «Цікаві факти з життя видатних математиків»

25 вересня в рамках предметного тижня з математики для учнів 9-10 класів у Костянтинівській ЗОШ № 16 пройшов захід, де школярі презентували проекти «Цікаві факти з життя видатних математиків».

Мета заходу: розширити та поглибити знання здобувачів освіти з історії, життя та наукових досягнень відомих математиків; формувати позитивні риси особистості, інтерес до вивчення предмету, уявлення про математику як про важливу складову загальнолюдської культури, тим самим мотивуючи учнів до її вивчення.

Робота над проектами розпочалась 2 тижні тому. Детально вивчаючи обраного вченого, вибираючи найцікавішу інформацію, протягом цього часу складались хронологічні таблиці за біографією видатних математиків. За допомогою сучасних комп’ютерних технологій, оброблену інформацію розмістили помісячно до календаря 2020 року.

Під час заходу здобувачі освіти 9-А класу - Козлова О., Сергєєва С., Кутельвас Є., 10-А класу - Дорохова Д., Алік А презентували сторінки майбутнього календаря, який буде протягом 2020 року знаходитися у кабінеті математики та буде використовуватися в позакласних заходах.

Робота над проектом допомогла учням навчитися використовувати сучасні технології для узагальнення та систематизації отриманих знань. Супровід в оформленні проектів відбувався під керівництвом вчителів математики: Трискиби О. Д. та Мирошниченко О.М.

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Новини школи | Просмотров: 273 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]