Главная » 2023 » Грудень » 28 » « Професії у сучасному житті»
10:36
« Професії у сучасному житті»

     15 грудня в 7-Б класі відбулася профорієнтаційна виховна година  « Професії у сучасному житті». Метою тематичного заходу було  формування в учнів відповідального ставлення до вибору професії;  психологічної готовності до професійного самовизначення;  отримання знань успішного вибору професії.

      Кожного дня у світі з’являються нові професії, які потребують високоякісних спеціалістів, креативного підходу до справи та «супер свіжих» знань в різних областях. Кожна людина обирає професію по-різному. Проблема вибору роду занять, трудової діяльності, професійної кар’єри існує з давніх-давен. Людство збагнуло: справжній успіх приносить лише та праця, яка обирається за власним бажанням відповідно до інтересів, здібностей. Але в сучасному світі дуже багато перепон до омріяної професії.

      На тематичному виховному  заході  учнів цікавили  питання «Як знайти своє покликання? Як зрозуміти,  ким ти хочеш стати в житті?» , міркували  і про майбутнє. Переглянули презентацію про сучасні та професії майбутнього, виконали міні – тест «Особисті здібності та схильності», розглянули хмаринку слів «Вгадай професію», склали власний алгоритм « Шлях до моєї професії». Звичайно не всі діти визначилися  з вибором,  не всім  вдається виявити  до чого вони мають хист. Звернули також увагу на стан здоров’я, можливості, кошти і  на вибір тієї професії, яка актуальна на ринку праці.. А головне: зрозуміли, що вибір професії – це один з кроків наближення до своєї мрії!

Категория: Новини школи | Просмотров: 44 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]