Главная » 2021 » Травень » 16 » «Протидія булінгу в дитячому середовищі»
16:21
«Протидія булінгу в дитячому середовищі»

13 травня 2021 року класна керівниця 6-Б класу Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 Бурлачук Юлія Сергіївна провела тематичну годину спілкування на тему «СТОП боулінг!» в форматі  ZOOM-конференції.  Мета заходу – закріпити вже набуті знання про булінг, його форми та структуру; виховувати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства; розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки, профілактика насилля в шкільному середовищі.

У ході дискусії шестикласники визначали види булінгу та наводили власні приклади, пропонували шляхи вирішення запропонованих проблем цькування. Кожен бажаючий мав можливість висловити власну думку та свій погляд на дану проблему.

Реалізувати основні завдання виховного заходу на практиці вдалося завдяки виконанню практичних завдань зі здобувачами освіти – результатом роботи стало колективне створення інтерактивної дошки Padlet  з протидії булінгу, яка стала своєрідною  пам’яткою про те, як захистити себе і своїх друзів від цькування.

 

Класний керівник 6-Б класу                                                     Ю.С. Бурлачук

Просмотров: 189 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]