Главная » 2019 » Жовтень » 17 » "Протидія торгівлі людьми"
19:31
"Протидія торгівлі людьми"

У Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16в рамках проекту "Я маю право !" пройшла інформаційна компанія до Європейського дня боротьби  з торгівлею людьми з питань безпечної міграції та ризиків потрапляння в ситуації торгівлі людьми. Здобувачі освіти закладу були учасниками різних заходів: 8 клас – тренінг «Торгівля дітьми як небезпека життя», 9 клас – круглий стіл «Протидія торгівлі людьми», 10 клас- тренінг «Торгівля людьми як порушення прав людини», 11 клас – дискусія «Протидія торгівлі людьми».
      Метою заходів було інформування про сучасні прояви торгівлі людьми, підвищення  рівня поінформованості та усвідомлення старшокласниками гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорення причини, форми та ознаки цього явища, показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, ознайомити з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми. 
   Профілактичні  заходи зацікавили учнів своєю інформативністю та наочністю і яскравістю реальних прикладів із життя. Та їм було прикро, що нині їм доводиться говорити про рабство і торгівлю людьми в Україні та світі. Старшокласники усвідомили, що перед ними можливо постане вибір: ризикувати чи ні, стати жертвами работоргівлі чи ні. У кожного з них своя стежка, свій шлях до мети. І  щоб з ними не трапилося біди вони повинні добре знати – рабство в третьому тисячолітті існує і сучасний прояв його – це торгівля людьми.  

Класний керівник 8-а класу            О.Д. Трискиба

Категория: Новини школи | Просмотров: 258 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]