Главная » 2021 » Жовтень » 18 » «Протидія торгівлі людьми»
21:39
«Протидія торгівлі людьми»

Ми повинні констатувати той факт, що явище торгівлі людьми в світі набирає обертів. Постраждати від цього явища можуть люди любого віку, статі, віросповідання. На жаль діти все частіше потрапляють на гачок шахраїв. За даними Юнисеф кожного року страждає від цього злочину понад 1.2 млн. дітей, 21 мільйон людей є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки та діти потрапляють до рук торговців людьми як в своїх країнах, так і за кордоном.

18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії. Саме з цієї теми вчителем основ здоров’я Тесленок І.В. було проведено онлайн заняття «Протидія торгівлі людьми»

Головна мета тренінгу- в доступній формі донести учням важливу інформацію про злочини пов’язані з торгівлею людьми та ознайомити з навичкам безпечної поведінки в ситуаціях, які можуть призвести до потрапляння в тенета злочинців.

Під час заняття були обговорені дії особистої безпеки під час перебування за кордоном, надана інформація про організації та установи, які допомагають постраждалим від торгівлі людьми. Особливу увагу приділили причинам такого явища як « торгівля людьми» та спробували розробити пам’ятку « Як не потрапити до сучасного рабства ». Учні приймали жваву участь в обговоренні ситуацій, активно пропонували шляхи виходу з них. Також вчитель ознайомила з номерами телефонів Гарячої лінії 527

#ПрацюйБезпечно #протидійТоргівліЛюдьми

Категория: Новини школи | Просмотров: 108 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]