Главная » 2019 » Грудень » 9 » Пташина хатка
23:05
Пташина хатка

Зима – складний період в житті птахів. Дехто відлітає у теплі та багаті кормом краї, а ті, які залишилися зимувати потребують найбільшої допомоги.
Наше завдання – нагодувати пташок, допомогти їм зустріти весну, зберегти життя майбутніх пташенят.

Саме з цієї нагоди в Костянтинівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 16 протягом місяця відділ «Еколог» провили природоохоронну акцію «Пташина хатка»

Мета акції привернення уваги учнів до проблеми охорони птахів та їх природних біотопів шляхом поширення знань та пропаганду заходів охорони птахів.

В акції взяли участь учні 3-11 классів. Діти 5-11 класів виготовляли годівнички із вторинної сировини. А для учнів 3-4 класів вчитель англійської мови підготувала адвент календар з завданнями и одне з завдань було (It is very cold outside. You are lucky to have a home and some food to eat. Go out and share some bread with birds.), де дітям потрібно було нагодувати птахів хлібом. Учні були в захваті від цікавого завдання.

Дякуємо усім за участь в акції, та сподіваємося, що навесні наше рідне місто зацвіте весняним цвітом, заспіває пташиним співом, а ми будемо цим милуватися!

Педагог-організатор Носікова А.Ю.

Категория: Новини школи | Просмотров: 217 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]