Главная » 2019 » Лютий » 5 » «Разом для найкращого Інтернету»
20:19
«Разом для найкращого Інтернету»

День безпечного Інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня другого місяця. Це міжнародне свято запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. У 2019 році цей день припадає на 5 лютого.

Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі.

День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

Для Президентської ради було проведено тренінгове заняття «Разом для найкращого Інтернету».

Президенти класів визначали які є права, а які - обов’язків в Інтернеті; як можуть порушуватися права людей в Інтернеті та які можуть бути наслідки цього порушення. Розбирали ситуаційні задачі « Я і соціальна мережа», « Мій соціальний профіль». Діти прийшли до висновку, що «прямі ефіри» , фото с геоданними можуть, невірні данні у « профілі» можуть спровокувати зловмисників на протиправні дії та до « кібербулінгу»

Особливу увагу приділили важливому аспекту роботи в Інтернеті – пошук інформації. Поговорили про безпечний веб-серфінг, про ризики неправдивої інформації.

Категория: Новини школи | Просмотров: 350 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]