Главная » 2021 » Лютий » 9 » Разом до безпечного Інтернету
21:18
Разом до безпечного Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

Вчителі інформатики Костянтинівського ЗЗСО № 16 провели заходи які були направлені на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі, сприяли обізнаності учнів про небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також шляхи їх подолання. Дітям донесли інформацію про переваги та недоліки такої особливості мережі Інтернет як – анонімність. Учні 9-го класу зареєструвалися та разом зі своїм класним керівником Трискибою О. Д. будуть проходити курс "Вступ до кiбербезпеки"

Звісно, є безліч небезпечних речей на просторах мережі, серед яких і «тролінг», і «кібербулінг» , однак не можна забувати про колосальний потенціал, який глобальна мережа несе своїм користувачам.

#SID2021 #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету, #ДеньБезпечногоІнтернету2021

Категория: Новини школи | Просмотров: 130 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]