Главная » 2023 » Грудень » 6 » Разом до перемоги
20:13
Разом до перемоги

6 грудня в Україні відзначається День Збройних сил України – державне свято, дата для якого обрана не випадково, адже саме 06 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Збройні Сили України».

Це свято є символом справжньої мужності, героїзму і відваги.

З метою сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді; спонукати особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу; пробуджувати національну самосвідомість; виховувати патріотичні почуття до країни, взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння 6 грудня 2023 року в Костянтинівському ЗЗСО № 16 спільно з учасниками військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) роєм «Хортиця» відбувся онлайн патріотичний флешмоб «Разом до перемоги!»

Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі! Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і привезти із собою Перемогу!

Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність.

Педагог-організатор Тетяна МОРОЗОВА

Категория: Новини школи | Просмотров: 28 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]